Intro 2

efter att min kära vän valt att inleda sin blogg-kärriär med att så fint presentera mig, så får ju inte jag vara sämre. jag ska göra mitt yttersta för att presentera min åh, så sexiga vännina på allra bästa sätt. det kommer inte bli enkelt, men... hjärtekrossarN tjatar så jag får väl försöka iallafall.

HjärtekrossarN är en kvinna i sina bästa tonår som med sin sprudande personlighet och sjuka humor får både män och kvinnor enkelt på fall. dock håller sig denna snygging endast till människor av den manliga arten (så, tyvärr tjejer). helst av allt ska männen vara långa, smala hotties utan tillstymmelse till varken höfter eller könshår. hjärtekrossarN är en sexgalning som spenderar 2/3 av dagen med att tänka på sex, eller prata om sex och med ett rekord på 12 samlag under 24 timmar så kan man väl kalla henne för sexspecialisten av oss två.

med rykte om sig att vara en lika stor festprisse som jag tvekar denna brud inte att ta till första bästa flaska som innehåller alkohol för att göra våra utekvällar minnesvärda. vodka, vin, gin eller cider - denna partyprisse halsar allt. och sedan lever hon livet därefter. sjuka och extremt roliga saker händer alltid när man är i hennes närhet, vilket antagligen också är anledningen till varför jag står ut med hennes galenskaper varje gång vi ses.

jag hoppas att detta gjorde er lite klokare på min kära bloggpartner iallafall. jag gjorde mitt bästa med att beskriva henne, men det är inte enkelt kan jag informera. ni får helt enkelt följa henne och se vad för tokigheter hon kommer på härnäst.

tack och adjö.
// gudinnan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0